"Voel voorbij je verstand" 
Eerste hulp bij psychische beslommeringen 
 
We brengen veel van onze kostbare tijd door in de bovenkamer. Gedachten gaan razendsnel en lijken zo waar, dat we er vaak in mee gaan zonder onszelf af te vragen of het ook anders kan. Onze neiging is om te versmelten met wat we denken.

Op die manier ben je één met je gedachten in plaats van dat je gedachten hebt die komen en gaan. In "Voel voorbij je verstand” worden praktische handvatten aangeboden om een duurzaam andere relatie met jezelf en je gedachten te ontwikkelen.
 
Dit eerste hulpboek bij psychische beslommeringen is geschreven vanuit ACT (Acceptance and Commitment Therapy)en laat in tegenstelling tot veel andere invalshoeken de inhoud van je gedachten met rust en richt zich op waar je wel invloed op hebt, namelijk je gedrag en waar je je aandacht op richt. Het leven bestaat uit zon- en schaduwkanten.
 
Het is en/en in plaats van of/of. Door ook de negatieve gedachten, onzekerheden, angsten en twijfels te accepteren als stuk van je leven, hou je ruimte over om te doen wat je werkelijk wilt, ook die dingen waar je bang voor bent horen daarbij. Door dit boek te lezen en te beleven ga je ervaren dat je om positief te zijn niet positief hoeft te denken. 
 
"Voel voorbij je verstand” is verkrijgbaar in iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen en rechtstreeks bij de uitgever via: www.boekenroute.nl. 

ISBN 978-90-8759-587-6,
paperback, 135x200mm,177 blz, €16,50   
 


  Afbeelding invoegen