Nieuws!! 
 
Op 13 april 2019 is mijn nieuwe boek 'Mag ik je voorstellen aan Annie?' uit gekomen!
 

 ‘Mag ik je voorstellen aan Annie?’ is een zelfhulpboek, gebaseerd op ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Annie is de hoofdpersoon in dit boek. Annie is mijn verstand. Zij heeft graag de controle over wat ik denk en voel. Als ik mezelf niet losser had leren bewegen van Annie, dan had ze mij tot op de dag van vandaag in de houtgreep gehad.

Iedereen heeft een verstand, waar we flink last van kunnen hebben, als we niet leren onze gedachten van een afstand te bekijken. Ons verstand is namelijk dominant en angstig van aard. Het kan zorgen voor allerlei psychische en fysieke klachten (burn-out, laag zelfbeeld, piekeren, slecht slapen, verslavingen, hoofdpijn, buikpijn, e.d.), waardoor we ons leven niet voluit kunnen leven.

In dit boek leren de lezers hun Annie kennen. En door de eenvoudige oefeningen, kunnen zij zich losser leren bewegen van hun bemoeizuchtige verstand. Hierdoor krijgen de lezers weer regie over hun leven. Dit zorgt voor meer levensvreugde.

Mijn ervaringen met Annie heb ik verweven in het boek, zodat jullie (de lezers) ook een inkijkje krijgen in mijn proces met haar. ACT heeft gezorgd voor een kentering in hoe ik met mezelf, mijn gedachten en gevoelens om kan gaan. Ik heb een bewogen leven gehad en de nodige gevechten met mezelf geleverd. Jarenlang was ik op zoek naar ‘de oplossing’ en ACT liet mij zien en ervaren, dat de oplossing erin lag dat ik mag voelen wat voel en gedachten mag laten zijn voor wat ze zijn: gedachten.  

Kostprijs: €17,50

Te bestellen via: info@straal-denhaag.nl en via diverse boekhandels door het ingeven van ISBN 
- 978 90 8759 836 5 – NUR 770