Op 1 juni 2023 komt mijn inspiratiebundel ‘Als de pijn er mag zijn, kan de liefde stromen’ uit. 
In deze inspiratiebundel vind je liefde, hoop, kracht, groei en ontroering. Deels zijn de gedichten gebaseerd op mijn levensloop. 

Vanaf het moment dat ik kon schrijven, is dit voor mij een belangrijke manier geweest, om op momenten te kunnen ontsnappen aan de realiteit. Ik begaf mezelf van kleins af aan, in een realiteit die met veel heftigheid gepaard kon gaan. En in die ruwe realiteit was het fijn om op te kunnen gaan in een fantasiewereld. Ik schreef verhalen, bedacht toneelstukjes en verkleedde mezelf graag en ging op in het personage wat ik bedacht had. 

In 2012 begon ik met het schrijven van gedichten en in 2014 gaf ik mijn eerste bundel met als titel "Staak je strijd en stap in je leven” uit. 

Naast de gedichten kom je in deze bundel ook begeleidende teksten en afbeeldingen/foto’s tegen. Hopelijk mag ik je tijdens het lezen inspireren, steunen, troosten en ontroeren.

De inspiratiebundel is te bestellen via de bekende websites zoals:
Kelbo.nl
Bol.com
Bruna.nl
Libris.nl
Paagman.nl
Etc

En als je het leuk vindt, dan kun je ook een gesigneerd exemplaar via mij bestellen. Je kunt mij een email (info@straal-denhaag.nl) en/of appje (06 416 73 367) sturen en dan neem ik contact met je op!
 
Kostprijs: € 17,50