Het gezicht achter Straal Den Haag 
In 2012 ben ik, Krijna van Loenen, in het diepe gesprongen en mijn praktijk 'Straal Den Haag' begonnen. Ik ervaar het starten van Straal, als het grootste cadeau op werkgebied, aan mezelf tot nu toe. Binnen mijn praktijk combineer ik scholing, werk- en levenservaring, tot een geheel. 
 
Van kleins af aan was zorgen voor de ander vanzelfsprekend voor mij. Mijn leven bestond uit veel enerverende gebeurtenissen en ik heb door vallen en opstaan mijn weg gevonden. Ik ervaar dagelijks een enorme dankbaarheid om te zijn waar ik nu ben en gun jou ook, dat je een leven leidt, waarin dat wat jij belangrijk vindt tot uiting komt. 
 
In 1996 heb ik de HBO-SPH afgerond. Echt blij ben ik geworden van ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en heb zowel de basis als de vervolgopleiding met goed gevolg afgerond. De opleiding tot Mindfulness trainer vond ik heel mooi aansluiten op ACT en deze staat ook op mijn CV. 
 
Mijn expertise ligt op:
- De impact van een echtscheiding op ouders en kind(eren)
- Huiselijk geweld
- Seksueel misbruik
- Verslavingsproblematiek
- Eetproblemen
- Burn out klachten
- Opgegroeid zijn in een onveilige omgeving en de impact hiervan op jou 
- Ik versteviging
- Losser leren bewegen van gedachten en gevoelens
- Regie nemen over je leven
 
Zoek je ondersteuning en wil je een betrokken coach? Kijk dan niet verder! Ik hanteer geen wachtlijst en begeleid je ook tussen de sessies door!
 
Ik keer per 2 weken schrijf ik Straal Inspiratie. Als je deze inspiratie in je persoonlijke mailbox te ontvangen, stuur mij dan even een mailtje: info@straal-denhaag.nl 
 
Op het Straal Kanaal vindt je ook een aantal filmpjes. 
 
Voor wie is Straal?
Als je behoefte voelt om meer rust en ruimte in je hoofd en lijf te ervaren, je dromen om wilt zetten naar werkelijkheid en je je eigen leven wilt leven, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik leer je om de obstakels, die je in je leven kunt ervaren, met je mee te nemen en dat je deze niet eerst hoeft te overwinnen om stappen te kunnen zetten!
 
Er zijn verschillende thema's  waarmee je kunt worstelen, zowel op werk als op privégebied. De meesten van ons hebben een strenge stem, die eist dat ze alles waar ze tegen aan lopen zelf moeten oplossen. Steun zoeken is zwak. 
 
Wat wil jij diep van binnen? De cirkel doorbreken of nog tientallen keren hetzelfde rondje lopen?
 
Ik laat je je voorkeursstijlen, patronen en beperkende overtuigingen inzien en laat je zelf antwoorden geven. Ik gun jou je leven te Leven! Door middel van gesprekken, uitdagende vragen en biografische elementen om je tot zelfreflectie aan te zetten , het verzamelen van succesverhalen en ontdekken van jouw passie en kernwaarden rijgen we een rode draad waarop we in de volgende sessie voortborduren.
 
Straal biedt ook begeleiding tussen de sessies door! Voor mij ben jij geen nummer of een case!   
                                                                                                                                                                                                20190703_173653_resized 3.jpg