Zoek je een spreker die raakt, motiveert, inspireert en vermaakt op haar eigen manier?

Naar aanleiding van mijn lezing "Actions speaks louder than words" bij 
Mandy Ragetlie heb ik de volgende recensie mogen ontvangen:

"Naar aanleiding van privé coaching sessies die ik al ruim 2 jaar lang met geweldig resultaat bij Krijna volg en eerdere succesvolle lezingen binnen mijn oude bedrijf heb ik Krijna afgelopen woensdag weer uitgenodigd voor een lezing binnen mijn nieuwe bedrijf Health and Performance Center in Leiden.

Omdat ik met mensen werk aan fyieke gezondheid, en vind dat fysiek en mentaal niet los van elkaar staan maar 1 geheel zijn vind ik het belangrijk dat mijn cliënten een lezing van Krijna bijwonen en hierdoor hopelijk net zulke mooie stappen mogen maken als ikzelf heb mogen maken met Krijna aan mijn zijde.

Het thema van deze lezing was ‘’Action speaks louder than words’’. Hoe kom je van weten naar doen. In ons leven hebben we allerlei kennis en ervaring opgedaan, waardoor we veel weten. Toch merken we dat al het weten niet per se zorgt dat wij daar in de praktijk ook naar handelen.

Tijdens de lezing gaf Krijna ons inzicht in de obstakels die er in ons brein voor zorgen dat we niet handelen naar het weten. Dit deed zij op zo’n toffe manier, waardoor er enorm veel interactie was in de groep. Dit was heel prettig omdat veel mensen zich in dezelfde situaties herkennen.

Door deze manier van werken/spreken van Krijna ontstaat er een open en veilige sfeer waarin iedereen betrokken wordt en zich ook betrokken voelt. Hierdoor is er input vanuit de gehele groep in plaats van slechts een aantal individuen die aan het woord zijn (wat je toch vaak in groepsverband ziet). Dit maakt zelfs het spreken in/voor een groep een stuk toegankelijker. Daarnaast vind ik dat Krijna een heel erg goed gevoel voor humor heeft en dit ook goed weet te doseren in haar lezingen. Zeer prettig en ook komisch om naar te mogen luisteren.

Er werden praktische tools aangereikt naar aanleiding van de input vanuit de groep en dus waren er real life voorbeelden. Deze tools kunnen helpend zijn om met obstakels om te gaan zodat je meer van weten naar doen komt.

Ontzettend dankbaar om Krijna te hebben mogen ontvangen binnen mijn bedrijf. De volgende lezing staat alweer gepland. Ik kijk er nu al naar uit!"
 
 
Nog een recensie van een tevreden opdrachtgever:

"Zoek je een spreker die raakt, motiveert, inspireert en vermaakt op haar eigen manier?

Krijna neemt je met haar mee op avontuur, waarin ze onbekende wegen niet schuwt, haar openhartigheid, kennis, levenservaring en humor zorgen ervoor dat het publiek meegezogen wordt.

Bij Krijna geen PowerPointpresentaties en langdradige verhalen. Zij raakt je door de spijker op zijn kop te slaan en laat zien dat kwetsbaarheid een kracht is.

Krijna combineert scholing, werkervaring en haar opgedane schat aan levenservaring tot een krachtig en aansprekend geheel".

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Stuur mij dan een berichtje en we bespreken de mogelijkheden!