Een Mindfulness/ACT training is een vaardigheidstraining waarin je in 8 weken leert om je aandacht te richten, bewuster om te gaan met jezelf en je omgeving en een mildere/vriendelijkere houding ten aanzien van jezelf ontwikkelt.
 
Mindfulness/ACT betekent zijn waar je bent en je bewust zijn van wat er zich op dat moment aan je voordoet. Het is een manier van zijn waarbij je open en bewust in het leven staat. Deze methode draagt bij aan het vergroten van je flexibiliteit, een afname van psychische en lichamelijke klachten, het vergroot de creativiteit rond probleemoplossingen en verbetert de communicatieve vaardigheden. Verder kan je een positiever zelfbeeld, meer energie, balans en zelfinzicht krijgen en een verbetering van kwaliteit van je leven ervaren.
 
Voor wie?
Voor iedereen die bereid is om tijd en energie te steken in verandering. Voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen, voor mensen die zichzelf niet meer voorbij willen rennen, mensen die rust zoeken, een moeizame relatie met zichzelf en/of anderen hebben, niet lekker in hun vel zitten. 
 
Ook kan je aan deze training denken als je onderstaande klachten ervaart:
- Stress
- Burn-out
- Overspannenheid
- Somberheid
- Angstverschijnselen
- Piekeren
- Chronische pijnklachten
- Onzekerheid
- Vermoeidheid
- Slaapklachten
- Ademhalingsproblemen
 
De training kan over het algemeen een goede aanvulling zijn op individuele sessies.
 
Ook zijn er speciale trainingen en sessies voor kinderen en de zakelijke markt.  
 
Twijfels?
Twijfel je of deze training iets voor jou is? Voel je vrij om per email of telefoon je situatie en vragen voor te leggen.
Ik denk vrijblijvend mee of een Mindfulness/ACT training bij je past.
 
Een training beslaat 8 bijeenkomsten die elk 2 uur duren 
 
Aantal deelnemers: 6-10