Bericht schrijven >

Ik wil graag de tijd nemen om mijn dankbaarheid en waardering uit te spreken voor het coaching traject dat we samen hebben doorlopen.

Toen ik voor het eerst bij Krijna kwam voor ons gesprek, zat ik een beetje vast in het leven. Ik had een baan waaruit ik totaal geen voldoening haalde en ik was zoekende over welke kant ik op wilde gaan. Het voelde als een doolhof zonder duidelijke uitgang. Dankzij jouw coaching heb ik niet alleen de uitgang gevonden, maar ben ik ook op een pad terechtgekomen waarvan ik echt gelukkig word.

Jouw inzicht, geduld en toewijding hebben echt een verschil gemaakt. Je hebt me geholpen om mijn doelen te definiëren en me stap voor stap door de uitdagingen van zelfontdekking en zelfontwikkeling geleid. Wat ik het meest waardeer aan jouw coaching is de empathie en het begrip dat je hebt getoond. Je hebt me aangemoedigd om dieper in mezelf te graven, mijn sterke punten en zwakke punten te begrijpen en me te concentreren op wat echt belangrijk voor me is.

Dank je wel voor je tijd, energie en toewijding. Ik kijk ernaar uit om de passie en energie die ik tijdens dit traject heb opgedaan in de praktijk te brengen en mijn groei voort te zetten.


Joerie
Nu bijna een jaar geleden dat ik bij Krijna terecht kwam. Tot nu toe het meest waardevolle cadeau wat mijzelf heb gegeven. Ik heb mijzelf zoveel beter leren kennen dankzij de hulp van Krijna. Het heeft mij veel rust gegeven. Het fijnst vind ik de persoonlijke aandacht die je krijgt tijdens de sessies, maar ook daarbuiten. Een kort berichtje tussen de sessies door geeft je echt een gevoel van aandacht en betrokkenheid.

Dankjewel Krijna.

Noah
Ongeveer 2 jaar geleden sprak ik Krijna voor de allereerste keer. Ze belde me via via op. nav van een brief die ik voor mijn dochter had geschreven. Wat fijne stem en wat een prettige mens. Krijna vroeg:¨ wil je misschien eens langskomen om het er verder over te hebben¨?. Nou dat wilde ik wel.Zo is het begonnen en hadden we maandelijks een gesprek en kreeg ik maandelijks handvatten mee om mee te werken/oefenen.
Het opvallende van Krijna is dat ze zo goed luistert en zo goed kan samenvatten waar het jouw verhaal over gaat, ik vind dat persoonlijk heel knap. Wat ook erg fijn is dat Krijna tussendoor appt met je, over hoe het gaat met de oefeningen.
Ook als je een probleem hebt tussendoor, mag je altijd naar Krijna appen en helpt ze via de app.
Krijna ik ben heel blij met je! super bedankt. Veel liefs van Franca.

Franca Wouters
In deze snelle wereld vind ik het als moeder van een meid van 16 verdomt lastig. Ik ervaarde weerstand, geen interesse, afsluiting van ons gezin en geen begrip. Toen Krijna mij aanbod om een sessie te plannen van moeder en dochter pakte ik deze met beide handen aan. We leerden met elkaar te praten, ik kreeg meer inzicht in een puber brein, we durfde onze behoefte te uiten zonder hoog oplopende ruzie en het respect komt weer langzaam terug. Nu leren we met elkaar om oplossingen te zoeken en de positiviteit in elkaar te stimuleren. Ik had eerder het gevoel haar kwijt te raken, maar kan nu zeggen dat de rust terug is en we elkaar op een veilige manier met begeleiding van Krijna leren te waarderen en ons zelf te zijn.

Angelique
Al jaren liep ik rond met een grote bak onrust in mij. Zoveel zaken die mij door mijn hoofd bleven spoken. Oud verdriet, wensen, verwachtingen van het leven, zoekend naar mezelf. Wie ben ik eigenlijk en wat wil IK? Mijn gedachtes staan nooit uit en nemen me zo vaak over. Ik vond het soms zo moeilijk om alles op een rijtje te krijgen en keuzes te maken. Maar ook om af en toe even die stilte te ervaren en uit die rat race te mogen stappen.
Ik had vaker psychologen of coaches gehad. En alhoewel ik daar best prettige ervaringen mee heb gehad, voelde het echter nooit alsof er echt vooruitgang in zat. Het lot bracht Krijna op mijn pad. Het duurde even voordat ik vond dat ik er echt aan toe was, maar toen ik de stap zette stond Krijna me al glimlachend op te wachten. Ze wist dat ik zou komen. Net zo goed als ze nu heel vaak weet wanneer iets me bezighoudt, verdrietig maakt of dwars zit. Krijn leert me wat vaker uit mijn hoofd te gaan en een verdieping lager af te zakken naar mijn hart. Te voelen-voelen. Hoe moeilijk dat vaak ook is. Mijn Annie heeft niet altijd zin in de sessies, maar ik ben iedere keer zo dankbaar na afloop. Iedere sessie zorgt weer voor een nieuwe eye-opener en zorgt ervoor dat ik me zelf een beetje meer begrijp en steeds meer durf te voelen en voor mezelf durf te kiezen op basis van dat gevoel.

De kracht van Krijn is dat ze je écht ziet. Ze ziet jou en begrijpt en voelt wat jij op dat moment nodig hebt. Haar persoonlijke en liefdevolle benadering zorgt ervoor dat alle afstand verdwijnt en dat je het gevoel hebt in gesprek te zijn met een heel goede vriendin. Maar wel eentje die kritisch blijft en je de juiste tools geeft om stappen te maken. Heel bijzonder. Ik heb geen enkele eerdere ervaring gehad zoals deze en ben ontzettend dankbaar dat Krijna in mijn leven gekomen is. Een ongelofelijk waardevol cadeau om aan jezelf te doen.

Dank je wel lieve Krijn.

Steef
Lieve Krijn,

Weet je nog? Toen ik binnenkwam? Ik was een klein, bang, afgesloten meisje. Opgeslokt en totaal geïdentificeerd met de tirAnnie van tante An. Jouw liefde, geduld en oprechtheid hebben mij doen ontdooien. Het vertrouwen gegeven dat ik niet Annie BEN en dat ik dus de keuze heb om er niet aan mee te doen. Dat ook jij gewoon een mens bent, is ook wel errug fijn!

Ik ben jou zó dankbaar.

Nu… nu zit hier tegenover jou geen meisje meer. Geen bang, klein, ingetogen kind wat angst heeft voor de wereld, voor zichzelf. Nee, hier zit een vrouw! Een krachtige, prachtige vrouw die durft te staan voor wat zij wil. Die samenwerkt met An.

Ik ben jou zó dankbaar!

Dankjewel dat je mij hebt helpen groeien. Dankjewel dat je mij geleerd hebt om in mijn eigen kracht te staan. Dankjewel dat ik van jou mocht leren houden. Houden van jou, anderen en belangrijkst: houden van mezelf.

Ik ben jou zó dankbaar!

Dankjewel dat ik van jou mocht leren, dat ik nog steeds van je leer. Dankjewel dat je mij hebt leren kiezen voor mezelf. Op eigen benen staan. Dankjewel dat ik deze kracht, hoe moeilijk ik dit ook vind, nu kan voelen.

Ik ben jou zó dankbaar!

Lieve Krijn, ik voel al enige tijd dat ik bij jou heb geleerd wat ik bij jou te leren had. Ik voel dat het tijd is om verder te gaan, los te laten, op mijn eigen benen te staan. Ik heb besloten de gok te wagen, het "risico" te nemen en een nieuwe weg uit te proberen. Dankjewel dat ik van jou heb mogen leren, mogen leren voelen dat dit is wat ik wil. Waar ik aan toe ben.

Ik ben jou zó dankbaar!

Deze brief, deze woorden zijn niets vergeleken met de dankbaarheid die ik naar jou voel. Ik meen het nog steeds: Ik gun iedereen een Krijn in zijn/haar leven. Dankjewel lieve Krijn, dankjewel dat ik weer LEEF!

Heel veel liefde,

Nienke

Nienke
It all begins and ends in your mind what you give power to, has power over you, if you allow it!
Deze spreuk is precies wat Krijna mij heeft doen inzien. Dat heeft even geduurd, sceptisch begon ik aan de coachgesprekken, ik dacht: baat het niet dan schaad het niet. Een spiegel voorkrijgen over jezelf, je onzekerheden is best confronterend. Krijna neemt je op een rustige, respectvolle manier mee op deze trip. Elke gesprek een stapje verder in je eigen ontwikkeling op je eigen tempo. Heel veel dank Krijna voor het besef dat ik er mag zijn, dat ik mezelf kwetsbaar mag opstellen en mezelf op nr. 1 mag plaatsen. Door onze gesprekken ben ik gegroeid! Ik gun iedereen een Krijna! Liefs Anita Xxx


Anita Jansen
Inmiddels al meer dan een half jaar sinds het laatste telefonische kontakt met Krijna, maar juist misschien omdat het enige tijd geleden is kan ik Krijna en haar benadering in haar werk nog meer waarderen en aanraden. Ze voelde destijds als een kritische en empatische compaan , een mentor en een naaste die je goed gezind is en die meekeek en handvatten bood waar nodig. Nu is Krijna nog steeds in gedachten ''op mijn schouder' en haar 'tips' , ''praktisch' en fijn.
Als er 1 woord is wat eruit springt uit onze sessies dan is dat; Acceptatie. x

Maritska
Na meerdere ervaringen met psychologen & maatschappelijk werkers (waar ik nooit helemaal mijn draai heb kunnen vinden) ben ik bij Krijna terecht gekomen. Wat een verademing! De warme, rustgevende sfeer met een kopje thee, kaarsjes aan en een warme aankleding, zorgde er voor mij direct voor dat ik mij thuis en veilig voelde! Je hoeft je niet stoerder voor te doen, Krijna prikt overal zo doorheen! Ze kijkt en luistert écht naar je en ziet direct of iets je raakt of niet. Confronterend maar heel helpend! De manier waarop Krijna te werk gaat is heel fijn. Je moet het zelf doen maar Krijna is er altijd om handvaten te geven en is jouw steuntje in de rug. Af en toe een spontaan berichtje of een kaartje maken het zo persoonlijk dat ik volledig mijzelf kon zijn. Ik ben geholpen met dingen waar ik al jaren tegen aan liep en ontdek beetje bij beetje echt de ware ik. Ik ben heel dankbaar voor dit cadeau wat ik mijzelf heb gegeven!

Rianne
Wat kan een mens zichzelf toch in de weg zitten met zijn of haar gedachten. Daar had ik ook last van toen ik Krijna in 2015 voor het eerst sprak. Gaandeweg heeft ze mij mooie lessen geleerd over mezelf en handvatten aangereikt waar ik nog steeds baat bij heb. Alhoewel ik al veel beter in mijn vel zit en ook beter weet hoe ik met sommige situaties om kan gaan, blijft ze me bij de les houden tijdens onze gesprekken. Ik gun iedereen een Krijna in zijn of haar leven!

Lara


Bericht schrijven >