Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »

Krijna's lieve pap ken ik al heel wat jaartjes zo k zijn liefde en trots voor zijn "Krijn"
Uiteindelijk vertelde hij dat Krijna ook op FB zat.
Direct wilde ik daar een kijkje gaan nemen en heb haar een spontaan berichtje gestuurd in de trand van wat ik hier zojuist schreef en dat ik de dochter waar pap zo trots op is wel in mn FB vriendenlijst wilde hebben.
Krijna zei spontaan JA :)
Van begin af aan was er spontaniteit en verbondenheid.
Tot ik op een dag z een sterke behoefte had aan hulp voor iemand die mij zeer lief is en waar ik emotioneel te dicht bij stond om objectief te kunnen helpen in wat er speelde.
Ik heb Krijna gevraagd om hulp en die is op gang gekomen.
Diegene die mij zo lief is is vele stappen verder gekomen in het leven en dit zien plaatsvinden daar geniet ik vol vertrouwen van .
Dat "emotioneel te dicht bij staan" en mijn reactie in de vorm van paniek deed mij een mailtje uitgaan naar Krijna met de vraag of zij mijn 'harde schijf' ook eens even op wilde schonen.
Het resulteerde in 2 tot 3 wekelijkse kadootjes aan mijzelf van mei tot november afgelopen jaar.
Ik nam dan een dagje extra vrij en ging met de trein naar den Haag, lekker lopen door de stad naar Krijna en daar een uur aan de slag, daarn met blij, ontspannen en soms behuild hooffie lekker op een terras in het Haagse centrum bijkomen .
ik ontdekte bij haar dat ik veel te hoge eisen aan mijzelf stelde, veel te gespannen 'stond" en dus in staat was te breken.
Dat ik iedereen op mij liet leunen en zelf daardoor bijna onderuit ging.
Dat ik een "Joep" heb in mn hoofd die nog al eens hard van stapel loopt en mij probeert op het verkeerde been te zetten, altijd met goede bedoelingen, echter vl te paniekerig en rigide.
Deze "Joep" heb ik door Krijna bij de hand leren nemen en zelf dus de lijnen uit te zetten ipv hij, en hem op een afstandje op een kruk te zetten en zo de discussie met dit halsstarrige wezentje niet aan te gaan.
Ik heb besloten het zelf te gaan doen nu in mijn leven en Krijna te vinden als het weer eens nodig is, als mn harde schijf weer eens even geformateerd moet worden of een upgrade nodig heeft :)
Na mijn bezoeken aan Krijna heb ik de "ruimte'in mn hoofd en in mn leven weer ontdekt, en dat voelt heel lekker.
Natuurlijk val ik wel eens terug, en het mooie is dat ik dit nu vrij snel herken en aan kan pakken.
Dank aan Krijna, ik wens velen toe haar hulp te mogen ervaren !!

Anja du Mortier - 07-03-2015 - 22:54

Hoi Krijna,
Dank je, tot nu toe, voor de inzichten die zijn ontstaan door je vragen, verhalen en rust. De geruststellende gedachte dat de gedachten er altijd zullen zijn is fijn. Want ik kan ze nu een plek geven en dichter bij mijn gevoel zijn. Ik vind het ook erg fijn dat je iets over jezelf hebt verteld. Dat maakt het voor mij mooier en fijner.
Dank! Marco

marco - 21-01-2015 - 16:23

Na ruim een half jaar straat ik weer helemaal dankzij krijna!
zat erg vast met mijzelf en krijna heeft mij heel mooi een andere gedachte kunnen geven! En haar mooie woorden het zijn maar gedachtes!
Ben haar super dankbaar voor het leren en dichter bij mijzelf te komen.

liefs xX

jenna - 15-01-2015 - 20:02

Iedere twee weken ga ik met een grote lach naar de straalruimte toe in Den Haag. Op de gang hoor ik al de blije en vrolijke stem van Krijna, ''Linnnnnnnn, daar ben je weer! Wat fijn!''
Ik zat met mezelf in de knoop en wist niet meer hoe ik dit ging aanpakken. Ik ben bij Krijna terecht gekomen, gelukkig. Ik stond erg negatief in het leven, en alles wat ik deed was verkeerd volgens mijzelf. Of nou ja volgens mijzelf? Nu leer ik dat dit ons verstand is die ons dit verteld.
Krijna reikt mij handvaten aan in het leven, waardoor ik kan handelen in situaties waarin dit voor mij prettig is. Een schatkistje vol met gereedschap die ik kan inzetten.
Sinds ik bij Krijna in de Straalruimte kom, voel ik mij rustiger, positiever en weer veer vrolijker.
Wat er ook aan de hand is, hoe laat het ook is, je kan altijd bij Krijna terecht. Er is dan ook veel contact buiten de sessies om. Ook dit is erg fijn. Iemand die altijd voor je klaar staat en je wil helpen en naar je wil luisteren.
Krijna is een heel leuk, vrolijk en super lief persoon.
Mijn ervaringen zijn erg positief, en ik kom heel graag eens in de twee weken bij haar langs, waarna ik met een fijn gevoel en een grote lach de Straalruimte verlaat.
Ik vind Krijna en Straal Den Haag top!

Lindy - 20-11-2014 - 21:45

Ik ben begonnen met het volgen van een cursus bij Krijna. Ik merkte dat ik veel had aan de dingen die krijna zei. Ik ging met een steeds meer stralende glimlach de deur uit. Nu zit ik ongeveer een jaar bij Krijna en iedere keer na een uurtje stralen ga ik met en glimlach de deur uit. De manier hoe Krijna met mij omgaat is super. Ze weet precies de juiste dingen te zeggen. Ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Maakt niet uit hoe laat het is of wat voor dag het is. Krijna is er voor je.

manon - 16-11-2014 - 16:08


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »