Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »

Lieve Krijna ,
Blij dat ik je gevonden heb ! Zo knap wat je bereikt hebt .
Ben straks onwijs benieuwd naar je boek , ik weet zeker dat ik er hele nuttige dingen uit kan halen en leren !!
Heb me meteen aangemeld voor de nieuwsbroek .
liefs Mart

Mart Messemaker - 16-04-2016 - 09:29

Verstand…ver-stand…afstand…en wat een ruimte geeft deze afstand van mijn verstand! Dat is precies wat ik nodig had om weer vol te voelen en te luisteren naar wat ik wil, wat voor mij belangrijk is. En dat is wat ik mezelf kado heb gedaan door me door Krijna te laten helpen.

Ik heb de afgelopen jaren erg hard aan mezelf gewerkt, heb een spiegel voor mijn neus durven zetten en heb gekeken naar mezelf. Ik had al grote stappen gemaakt en grote veranderingen ondergaan…en toch…toch bleef ik het gevoel houden dat er meer kon, dat ik dichter bij mezelf kon komen en dat ik weer echt zou worden wie ik ben. Want dat zat bij mij in de weg. Ik was met de jaren veranderd in iemand waarvan ik dacht dat anderen wilde hoe ik was…en wie ik was, wat ik wilde…uuuuhhhhhh….kan iemand mij helpen hier?!?!?!?

Ja, dat kan dus. Ik ken (ken is een groot woord maar "ik wist wie Krijna was" vind ik ook weer zo afstandelijk) Krijna al heel wat jaren en een collega wees mij erop dat zij misschien wel eens degene kon zijn die mij nog verder kon helpen. Jeetje, Krijna, een bekende…spannend…raar...vreemd...eng best wel…ja en vooral…zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan!!!

Lieve Krijna, vanaf het eerste telefoongesprek dat wij hadden over eventuele straal sessies heb je me geraakt en weet je mij mezelf te laten raken. Het afgelopen jaar ben ik meer en meer gaan ontdekken wie ik ben, wat ik wil en durf en kan ik daar naar leven. Dit maakt mijn leven zoveel ruimer en zo veel rijker!

Je bent een bijzonder mens en hebt een bijzonder plekje in mijn hart. Dank je wel voor alles wat je hebt gegeven en wat je nu nog geeft.

Heel veel liefs,
Sindy

Sindy - 15-01-2016 - 17:17

Een klein jaar geleden zag ik bepaalde dingen niet meer helder en was ik op een punt aanbeland dat ik echt hulp nodig had. De stap om deze in te schakelen was al een enorme stap, maar wat ik ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Samen hebben we vele sessies gehad die fluctueerden van vrolijke sessie naar minder vrolijke, maar altijd met het gevolg dat ik met een goed gevoel naar huis ging. Ik heb vele inzichten gekregen van Krijna waar ik thuis ook mee aan de slag kon gaan. Niet iets tijdelijks, maar iets blijvends, waar ik hopelijk de rest van mijn leven profijt van zal hebben.
Lieve Krijna, heel erg bedankt voor het afgelopen jaar. Voor alle goede gesprekken en adviezen, maar ook voor het voorhouden van een spiegel.

Dus sta je op een punt dat je wel wat hulp kunt gebruiken, bel Krijna!

Liefs
Laura

Laura - 08-07-2015 - 16:33

Wat vond ik het fijn het afgelopen half jaar! In december had ik het gevoel dat het op alle fronten in mijn leven niet zo lekker liep. Een lieve vriendin en collega liet mij inzien dat ik uit de bocht dreigde te vliegen. Gelukkig was daar Krijna! Zij gaf mij tools om anders naar mezelf en anderen te kijken en mee om te gaan. Nu stel ik mezelf regelmatig de vraag: wat wil IK nou eigenlijk. Wil mijn verstand dat ik dit nu doe, of wil IK dit. Hoe reageer ik op mensen die nogal direct en intimiderend overkomen. Ik hou van haar AAA (Aarden, Ademhalen en Afstand nemen). Daarna kan je situaties beter en anders beoordelen.
Als ik drukte en stress ervaar, mag ik van mezelf eerst een pauze nemen voordat ik weer doorga met waar ik mee bezig was. Ik gun mezelf rust en dat gun ik anderen ook.
Nu is het mijn beurt om mensen Krijna aan te bevelen. Iets dat ik zeker al doe bij de mensen om mij heen.
Krijn, je bent een schat. Ik vond het altijd heel fijn om bij je te komen. Met een glimlach denk ik terug aan onze gesprekken. Dikke knuffel!

Marija - 03-07-2015 - 15:45

Krijna, wat heb je mij goed geholpen de afgelopen anderhalf jaar!
Als ik nu terugkijk op hoe ik mij voelde toen ik bij jou begon, ben ik zo blij dat mijn moeder destijds opperde om eens met jou te gaan praten.
Wat hebben we veel waardevolle gesprekken gevoerd, zowel met een lach als ook zeker met een traan. Maar bovenal heb ik weer overzicht gekregen van de dingen waar ik mee bezig ben en inzicht gekregen in de dingen waar ik mee bezig wil zijn.
Verder heb ik veel baat bij het inzicht dat ik alleen mijn eigen gedrag kan beïnvloeden en dat dit vervolgens wel effect kan hebben op gedrag van anderen richting mij. En natuurlijk heb ik iets heel belangrijks geleerd, namelijk om af en toe een rustmomentje te pakken om daarna met nieuwe energie en soms ook nieuwe inzichten weer verder te kunnen.

Lieve Krijna, dank je wel voor alle tips, inzichten, goede raad, wijze adviezen, plannen van aanpak en je tissues;-)

Liefs Nienke

Nienke - 19-05-2015 - 15:48


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »