Straal Taal. 

Laat gerust je reactie achter. Graag!

Wil jij met enige regelmaat op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de straal nieuwsbrief.
Wees gerust, ik zal je niet spammen en geef je mail adres ook niet aan derden.
E-mail: Klik op de Stralende Inbox om je op te geven.


Week 47 2019 De rigide generaal en zwelgje - zondag 17 november 2019

Wat heb je nodig om anders met jezelf om te leren gaan?
 
Herken Annie wanneer ze in de rigide generaal of zwelgje duikt. Merk de signalen van onrust, zwaarte en een druk hoofd op. Plaats Annie op haar eigen stoel en geef alle ballast (de ongenuanceerde gedachten en gevoelens) die ze aan jou geeft aan haar terug. Houdt Annie op met kwetteren als ze op haar eigen stoel zit? Oh nee! Zeker niet! Het is aan jou om haar te laten babbelen en wat mij helpt is om te zeggen: "Annie, ik hoor je en ik doe niet met je mee”. Vervolgens maak ik contact met mijn ademhaling en met mijn lijf. Zo ervaar ik de ruimte om mezelf de vraag te stellen op welke manier Ik met de situatie om wil gaan. 


Terug naar de vorige pagina >