Straal Taal is vanaf 2020 niet meer actief. Je kunt natuurlijk wel gebruik maken van de vele posten die hier door de jaren heen geplaatst zijn!
Week 39 2019 Je krijgt wat je toekomt - zondag 22 september 2019

Wat zien we graag dat alles maakbaar is, dat we overal controle over hebben en situaties en mensen naar onze hand kunnen zetten. Karma zorgt ervoor dat mensen die nare gedragingen vertonen vanzelf geconfronteerd zullen worden met deze gedragingen. ‘Het’ zal bij hen terugkomen, vroeg of laat.
 
Het is een heel geruststellende gedachte om in te geloven, om aan vast te houden als iemand je iets heel vervelends en ingrijpends heeft aangedaan. Begrijp ik het? Ja, zeker begrijp ik dat mensen hier gevoelig voor zijn en persoonlijk doe ik niet mee. Voor mij is het meest belangrijk hoe ik met de gebeurtenissen om weet te gaan, want ik leef mijn leven en niemand anders.


Terug naar de vorige pagina >