Straal Taal. 

Laat gerust je reactie achter. Graag!

Wil jij met enige regelmaat op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de straal nieuwsbrief.
Wees gerust, ik zal je niet spammen en geef je mail adres ook niet aan derden.
E-mail: Klik op de Stralende Inbox om je op te geven.


Week 39 2019 Je krijgt wat je toekomt - zondag 22 september 2019

Wat zien we graag dat alles maakbaar is, dat we overal controle over hebben en situaties en mensen naar onze hand kunnen zetten. Karma zorgt ervoor dat mensen die nare gedragingen vertonen vanzelf geconfronteerd zullen worden met deze gedragingen. ‘Het’ zal bij hen terugkomen, vroeg of laat.
 
Het is een heel geruststellende gedachte om in te geloven, om aan vast te houden als iemand je iets heel vervelends en ingrijpends heeft aangedaan. Begrijp ik het? Ja, zeker begrijp ik dat mensen hier gevoelig voor zijn en persoonlijk doe ik niet mee. Voor mij is het meest belangrijk hoe ik met de gebeurtenissen om weet te gaan, want ik leef mijn leven en niemand anders.


Terug naar de vorige pagina >